Tetovë veturat e parkuara në vende joadekuate, po merren me merimangë

Aktivitetet njëmujore për rend dhe siguri më të
madhe me parkimin në Tetovë dhe Gostivar
vazhdojnë me intensitet të shtuar. Dje (23-shkurt) në
Tetovë janë sanksionuar dhe nga shërbimi komunal
,,Merimangë“ janë ngritur 9 vetura të keqparkuara të
cilat kanë penguar lëvizjen normale të pjesmarësve
të tjerë të trafikut.
Përveç këtyre, në rajonin e Tetovës janë
sanksionuar 6 persona që drejtonin automjetet pa
kaluar provimin për patentë shoferi, 14 vozitës të
cilët e kanë tejkaluar kufirin maksimal të
shpejtësisë, 2 shoferë fillestarë, si dhe lloje të tjera
të shkeljeve të trafikut, të cilat janë rrumbullaksuar
me parashtresa të parashikuara me ligj.

Artikulli paraprakMos mbajtja e maskës, policia gjobit 59 qytetarë
Artikulli tjetërGostivar kërcënim të mjetit të mprehtë