E premte, 21 Qershor, 2024
spot_img

MARKETING

Pse të reklamoni biznesin tuaj në Portalin Informativ GURRA.mk Është një mundësi e mirë për të qenë sa më afër klientëve që i keni mirëpo mundësi edhe për të përfituar klient të rinjë pasiqë portali jonë vizitohet nga më shumë se 20.000 vizitor unik ditor, dhe kjo krijon mundësi për shitje të produktit apo shërbimit që ofron kompania juaj.