Mos mbajtja e maskës, policia gjobit 59 qytetarë

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të
Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë në
periudhën (23.02.2021/24.02.2021) për mos mbajtjen
e maskave mbrojtëse për gjithsej 59 persona (TE-30
GV-29), janë përgaditur urdhra pagese për
kundërvajtje, sipas nenit 6 të Dekretit përkatës të
qeverisë, Në këtë periudhë në rajonin Tetovë-
Gostivar nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe
Shëndetësor për 7 persona (TE) dhe 3 persona (GV)
janë përgatitur vendime të reja për izolim, janë kryer
kontrolle ndaj 272 personave (TE-200 dhe GV-72) me
vendime të tilla dhe nuk është konstatu asnjë
mosrespektim i vendimeve.

Artikulli paraprakGjykimi për rastin “Lidhja Ndërkombëtare” është shtyrë për më 3 mars
Artikulli tjetërTetovë veturat e parkuara në vende joadekuate, po merren me merimangë