Në Nju Jork, 630 njerëz vdiqën nga coronavirusi brenda një dite – numri më i madh deri më tani.

Vetëm në një ditë, 630 njerëz vdiqën në shtetin amerikan të Nju Jorkut, konfirmoi guvernatori Andrew Cuomo në një konferencë për shtyp.

Dhe ky është gjithashtu një kërcim rekord në numrin e vdekjeve në shpërthimin e coronavirusit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kjo do të thotë se numri i përgjithshëm i vdekjeve në Nju Jork tani është 3.565, njoftoi Guvernatori Andrew Cuomo.

Shteti i Nju Jorkut ka gjithsej 113,704 persona të infektuar me Covid-19, 63,306 prej të cilave janë vetëm në qytetin e Nju Jorkut.

Për krahasim, vetëm 6 mijë më pak se e gjithë Italia.

Artikulli paraprakProlongohet Festivali “SARAJ-FEST 2020”
Artikulli tjetërKurti emëron Liza Gashin zëvendësministre në detyrë në MPJD.