Lumenjtë në vend mbi mesataren për muajin shkurt

Nivelet e më shumë lumenjve në vend janë mbi mesataren për muajin shkurt, por disa janë me nivele më të ulëta të ujit, tregojnë matjet hidrologjike të sotme.

Lumi Strumica afër Novo Sellës tregon rënie të dyfishtë të nivelit, ndërsa Vardar afër Demir Kapisë dhe Bregallnica afër Berovës janë pothuajse dyfishuar.

Sipas DPHM-së, nivelet e ujit të Liqeneve të Ohrit, Dojranit dhe Prespës janë brenda mesatares së muajit shkurt.

Artikulli paraprakGostivar kërcënim të mjetit të mprehtë
Artikulli tjetërBytyqi: Akush nuk është vendosur në shportë të njëjtë, jam i gatshëm të bisedoj me gastronomët