E premte, 21 Qershor, 2024
spot_img

Federata refuzon ankesën e Barcelonës për Lionel Messin.

- Advertisement -spot_img

Në ndeshjen e fundit të Barcelonës kundër Real Sociedad, kapiteni katalunas Lionel Messi u ndeshkua me karton të verdhë.

Bordi katalunas menjëherë apeloj vendimin e arbitrit duke bërë ankesë për t’i larguar kartonin e verdhë argjentinasit, gjatë ditës së sotme ata kanë marrur pergjigje negative nga Federata.

Komuniteti i Arbitrave në Spanjë ka refuzuar apelin e Barcelonës për t’i larguar kartonin e verdhë Lionel Messit që e morri gjatë ndeshjes kundër Real Sociedad.

- Advertisement -spot_img

Artikuj të ngjashëm

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img