Zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan

Nga SPB Tetovë, konfirmojnë se për momentin zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan që ndodhen në dalje të Gostivarit në anën afër Mavrovës. Nga SPB Tetovë, thobë për Alsat se Zjarrëfikësit e Gostivarit i kanë njoftuar që sot prenda ditës janë shkaktuar disa zjar në pyjet e atij rajoni.

Megjithatë, shtojnë se njesitet e zjarrëfikëave ende ende ndodhen në terren dhe nuk ka informata nëse dikush prej fshartave është rrezikuar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=AYzRDelSI-g

BurimiAlsat M
Artikulli paraprakTuna promovoi albumin e ri “Fortuna” në Filharmoninë e Shkupit
Artikulli tjetërRruga drejt Matkës mbetet e shkatërruar