Sfida “TrashTag” – Një tendencë e mrekullueshme virale që i ka shtyrë njerëzit të i mbledhin mbeturinat kudo

Javën e fundit, në rrjetet sociale qarkulloi sfida e ashtuquajtur “TrashTag”, e cila sfidë kërkon që të mbledhen mbeturinat kudo që të jenë, dhe të shfaqet përmes fotografive dallimi “para” dhe “pas” kryerjes së sfidës.

Kjo sfidë, ndryshe nga të tjerat është më se e dobishme për njerëzit që marrin një iniciativë të tillë, e që e tilla sjellë mjaftueshëm benifite.

/Gurra.mk