Në MPB e Maqedonisë ka 12 raste me coronavirus.

Në MPB deri më sot janë vërtetuar 12 raste me coronavirus, 36 persona janë në vetizolim dhe janë dhënë 14 vendime për izolim të personave.

“Gjatë kësaj periudhe është kryer dezinfektimi i hapësirave dhe objekteve ku kanë qëndruar të punësuarit me coronavoris, dhe kjo do të bëhet për çdo rast të ardhshëm”, shprehen nga MPB.

Ata theksojnë se sipas protokolleve nga epidemiologët janë intervistuar edhe ata që kanë pasur kontakt me të infektuarit dhe ndaj tyre janë dhënë vendime për izolim dhe deklarata për vetëzilim.

MBP njoftoi se po ndërmarrin gjithçka për të mbrojtur punonjësit në ministri.

Artikulli paraprakOBRM-PDUKM: Masat qeveritare të vonuara, mbi 20% kanë mbetur pa punë.
Artikulli tjetërShpend Ahmeti tregon historinë e dhimbshme të prishtinasit që vdiq nga coronavirusi.