LDSHM: Nuk vijmë në atdhe vetëm të votojmë, vijmë sepse e duam atdheun!

Pastroni votuesit fiktiv, mbi 20 deputet në kuvendin e Maqedonisë së Veriut i zgjedhin ata që kanë vdekur me dekada!
Ktheni në listë zgjedhore mërgimtarët që i fshitë sikur të mos ekzistonin!
Atëherë mërgata do të voton, ndryshe cili është interesi që të vijmë në vendlindje me harxhimet tona të votojmë për interesin tuaj personal, familjar, grupor?

Nuk vijmë në atdhe vetëm të votojmë, në atdhe vijmë se e duam atdheun!
Ju duhet të mundësoni të voton mërgimtari nga aty ku jeton, e keni obligim, ndryshe apeleve të askujt nuk do të ju përgjigjemi më! Mërgata është subjekt autonom dhe ajo si e tillë vepron, me përjashtim të disa mërgimtarëve të cilëve partia politike ju duket atdhe e komb!/ Gurra.mk

Alisetar Ramadani

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni

Artikulli paraprakKush ishte “Një Natë” në Hotel Germany me sexbombën Alida Duka
Artikulli tjetërRrjetet sociale më të përdorura në botë gjatë muajve janar-shkurt të 2019-tës