Komuna e Sarajit në shënjestër të Koronavirusit

Ditëve të fundit po flitet për zbutjen e masave nga ana e qeverisë dhe heqjen e orës policore si dhe kthimin e jetës normale në menyrë graduale.

Mirëpo shqetësues është fakti se në komunën e Sarajit gjegjësisht në fshatrat që gravitojnë në këtë komunë sipas informatave të institucioneve shëndetsore numri i të prekurve nga virusi korona ka aritur në 25.

Nga kjo komunë kanë dalë me komunikatë zyrtare që tu përmbahen rekomandimeve të institucioneve shëndetësore dhe qeverisë dhe mos bëjnë panik por të kujdesen për shëndetin e tyre dhe përsonave tjerë.

Artikulli paraprakBFI me rekomandime për Fitër Bajramin
Artikulli tjetërHapen hotelet dhe objektet gastronomike.