Iniciativa për shkarkimin e Reisit Sulejman Rexhepi

Sipas informatave jozyrtare sot në orën 12:00 ka filluar mbledhja e jashtëzakonshme e rijasetit të bashkësisë fetare islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Mbledhja e sotme nuk ka qenë e paralajmruar dhe sipas informacioneve mësohet se bëhet fjalë për iniciativën e ngritur nga disa myfti për shkarkimin e reis ulemasë Sulejman Rexhepi.

Iniciatorët e kësaj mbledhje pretendojnë se kanë siguruar 10 vota nga gjithsej 18 që janë në kryesi.

Pritet në minutat në vazhdim të dalin me deklaratë zyrtare nga BFI e RMV-së.

BurimiKlan Maqedoni
Artikulli paraprakRijaseti i BFI-së mbledhje të jashtëzakonshme
Artikulli tjetërLSDM konfirmon shkarkimin e kreut të BFI-së Sulejman Rexhepi