Fillon sot regjistrimi në shkollat e mesme

Regjistrimi në vitin e parë në të gjitha shkollat e mesme për vitin shkollor 2021/2022 fillon sot. Sipas Konkursit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, në shkollat e mesme publike ka 30.053 vende të lira.

Paraqitja dhe regjistrimi i nxënësve do të bëhet sipas orari të përgatitur nga ana e shkollës.

Ekzistojnë tre aplikime dhe regjistrime në periudhën e regjistrimit në qershor – e para është në 14 qershor nga ora 12:00 deri në 19:00, në 15 dhe 16 qershor shkollat do të marrin aplikime nga ora 7:00 deri në 19:00 dhe më 17 qershor – nga ora 7:00 deri në ora 15:00.

Renditja me rezultatet e regjistrimit dhe vendet e lira të punës do të publikohen më 17 qershor pas orës 16:00.

Artikulli paraprakPropozohet lehtësim i masave restriktive, mes tyre dhe heqja e orës policore
Artikulli tjetërStrugë, koncesionerët e deritanishëm të plazheve fillojnë largimin e ndërtimeve pa leje