Dy të vdekur dhe 41 raste të reja me koronavirus në Maqedoni.

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë bërë gjithsej 728 teste dhe 41 prej tyre kanë rezultuar pozitivë, ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima.

Të prekurit janë të shpërndarë sipas qyteteve të mëposhtme:
Shkup 17
Kumanove 8
Prilep 8
Tetove 4
Veles 2
Struge 1
Manastir 1

Ndërsa viktimat 1 është nga 1 është nga Shkupi dhe 1 nga Gostivari.

Burimiina
Artikulli paraprakMaqedoni, sot ora policore nga ora 15:00 deri të hënën në 05:00.
Artikulli tjetërStano: Qëndrimi i Bullgarisë ndaj gjuhës maqedonase nuk ka kurrfarë ndikimi mbi BE-në.