Drejtori Kovaçi ndanë 13 vendime pune në Spitalin Psikiatrik

Drejtori I Spitalit Psikiatrik Qamil Kovaçi, sot në mënyrë solemne ka bërë ndarjen e 13 vendimeve të punës. Një pjesë e vendimeve janë për personelin mjekësor ndërsa pjesa tjetër janë për personel teknik dhe logjistik. Me shpërnarjen e këtyre vendimeve të reja, dukshëm rritet përfaqësimi I shqipatarëve në spitalin Psikiatrik-Shkup.

Nëpërmjet angazhimit të kuadrove të reja, spitali njëherë ofron edhe shërbim sa më cilësor ndaj pacientëve që janë me sëmundje mendore dhe psikiatrike, që kërkon një vëmendje të madhe”, u shpreh, drejtori Qamil Kovaçi.

Drejtori Kovaçi ka transformuar dhe reformuar këtë spital, duke krijuar kushte sa më të mira për pacientët, edhe atë duke rikonstruar repartet, blerjen e shtretërve të rijë dhe duke mbajtur higjienë më të madhe.

Kohë më parë drejtori Qamil Kovaçi ka shpërndarë 11 vendime pune për motra medicinal.

Artikulli paraprakBDI kontrollon mediat, zbulon Mexhiti
Artikulli tjetërCastellanzese përforcon ekipin me mesfushorin Arijan Çilafi