E shtunë, 22 Qershor, 2024
spot_img

Ahmed Kalaja kritikon krijimin e bashkësisë selefiste në Maqedoni

- Advertisement -spot_img

Laj mi mori dhe në për një Bash kësi Islame të re në Maqe doninë e Veriut. Kjo dis plinë nuk është aspak as fetare as komb ëtare as e hijë shme.

Gjith monë kam thënë edhe e them se sektet grupa cionet devijante kanë ngjashmëri, rasti në fjalë kur ” selefijtë ” siç duket në thonj ëza pasi grupi apo sekti në fjalë nuk perfo rmojnë as përfaqsojnë mete dologjinë në fjalë, as nuk e me ritojnë. Fakt ikisht sapo shfaqën realite tin e tyre havarixho- reb elist ndaj udhëheqës ve musl iman edhe instit ucioneve stan darte auto ktone.

Ftojmë besim tarët, hoxh allarët, thir rësat mos ti bash kangjiten këtij gru pimi ose sekti. Zoti e bek oftë pasu esit e rrug ës së pastër të trashëguar nga të parët tanë si në Shqi përi, Maqed oninë e Veri ut, Kos ovë e Mal i Zi!

Amin!

- Advertisement -spot_img

Artikuj të ngjashëm

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img