9 persona nga Tetova nuk e kanë respektuar urdhërin për lëvizje të kufizuar.

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (03/04-maj) që ka të bëjë me urdhërin e ndalesës për lëvizje, është evidentuar se në këtë rajon 9 persona nga Tetova mes të cilëve edhe 2 persona të mitur , nuk e kanë respektuar urdhërin për lëvizje të kufizuar, me ç’rast të njëjtit janë privuar nga liria dhe ndaj tyre do të përgaditet parashtresë adekuate për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë” (Neni 206 nga Kodi Penal) informon TetovaSot.
Pjesëtarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe për 3 persona janë përgaditur vendime për izolim, kurse nuk janë regjistruar persona që kanë nënshkruar deklerat për vetëizolim.

BurimiTetovaSot
Artikulli paraprakProfesori i shquar nga Universiteti i Londrës, tregon se çfarë do të ndodhte nëse nuk do të zhvillohej vaksina kundër coronavirusit.
Artikulli tjetërVendet evropiane fillojnë të heqin disa nga masat restriktive.