Trump po udhëheq në garën presidenciale

Zgjedhjet presidenciale amerikane kanë përfunduar dhe ka filluar numri i votave.

Ende nuk dihet saktësisht se kush do të jetë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara.

Republikani Donald Trump për momentin ka një epërsi të lehtë duke fituar 212 vota të kolegjit elektoral.

Ndërkohë, demokrati Joe Biden ka tri vota më pak se presidenti aktual amerikan, gjegjësisht 209 sosh.

Ndryshe, presidenti i ardhshëm i SHBA-së do të jetë kandidati që do t’i fitojë 270 vota elektorale

Artikulli paraprakDel fotografia ku terroristi i Vjenës Kujtim Fejzullahu shihet i vrarë
Artikulli tjetërForcat policore i rrethojnë shtëpinë! EULEX-i në banesën e ish-zëdhënësit të UÇK-së, Jakup Krasniqi