E martë, 21 Shtator, 2021
Fillimi Etiketimet Spitale

Etiketim: spitale

Maqedonia e Veriut me 3 mjek dhe 4 shtretër në 1000...

Republika e Maqedonisë së Veriut, ka 18 spitale të përgjithshme dhe klinike, 28 institucione klinike dhe 20 qendra rehabilitimi.Në RVM me diku...

MOST POPULAR

HOT NEWS