E hënë, 25 Janar, 2021
Fillimi Etiketimet Naser Krosi

Etiketim: Naser Krosi

Sot u bë varimi i Naser Krosit, nipi i Mulla Xhemshid...

Sot pas namazit të drekës me dhimbje dhe pikëllim e përcollëm për në banesën e fundit Naser Krosin, nipin e Mulla Xhemshid...

MOST POPULAR

HOT NEWS