E hënë, 8 Mars, 2021
Fillimi Etiketimet Berzat Bejtullahu

Etiketim: Berzat Bejtullahu

Krahu i Rafis Halitit i bashkohet ASH!?

Pakënaqësitë në BDI ndikuan në largimin e figurave kyçe të kësaj partie në Tetovë - Hazbi Lika, në Bogovinë - Berzat Bejtullahu,...

Krahu i Hazbi Likës në Tetovë i bashkohet ASH-së

Ish pjesëtarët e UÇK-së, Jetmir Lika dhe Berzat Bejtullahu janë takuar me kryetarin e Gostivarit, një heri sekretar i përgjithshëm i Aleancës...

MOST POPULAR

HOT NEWS