E diel, 23 Qershor, 2024
spot_img

Njihuni me kandidaten për deputete me mbulesë Imrane Ramadani Morina

- Advertisement -spot_img

Lindur më 31 janar 1986 në Shkup
Martuar dhe Nënë e tre fëmijëve.
Fusha shkencore: Shkenca politike – Marrëdhëniet ndërkombëtare

Arsimimi :
Doktorant në Fakultetin e shkencave politike “JUSTINIANI I PARË” – Shkup, në fushën e Shkencave Politike – Marrëdhënie Ndërkombëtare

Magjistre e Shkencave Politike-Politikë e Jashtme dhe Diplomaci(Diplomaci dhe Politika Ndërkombëtare – Politika e Jashtme në) 2017 – Në Universitetin FON si stipendiste, me temë “Marrëdhëniet midis kombeve në përputhje me Kartën e Medinës”.

Arsim i lartë në Fakultetin e Shkencave Politike Diplomaci dhe Gazetari në FON – Politikolog i Diplomuar (2010-2013).
Fakulteti i Përgjithshëm i Mjekësisë-Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi në Shkup 2005-09.
Arsimi i mesëm – Shkolla e Mesme Mjekësore Shtetërore “Dr. Pance Karagjozov”

Nga 2017-e angazhuar si assistente pran Universitetit FON, në Fakultetin e shkencave Juridiko-politke.
Lëndët e ligjëruara:
Sistemet politike bashkëkohore
-Historia e teorive politike
-Gjeopolitikë
-Partitë politike dhe grupet e interesit
-Teoritë politike bashkëkohore
– Shkenca për politikën
-Historia politike e Maqedonisë
-Participimi politik
-Politika dhe Religjioni
-Institucionet e BE-së
-Komunikimi masiv
-Eurointegrimet

Hulumtimi aktual
Ndikimi i partive të krahut të djathtë dhe platformave të tyre në riorganizimin e BE-së.
Partitë e djathta

Publikimet dhe konferencat :
1.Mr. Sc. Imrane RAMADANI MORINA Marrëdhëniet midis popujve sipas Kartës së Medinës… 175.http://visionsmagazine.org/visions-magazine-issue-no-29/

2. PhD.Mr.sc Imrane RAMADANI MORINA Islami dhe perëndimi ndër shekuj… 489http://visionsmagazine.org/visions-magazine-issue-no-30/

3.PhD.Mr.sc Imrane Ramadani Morina, Hapja e kapitullit 24 në procesin e negociatave me Bashkimin Evropian: Korrupsioni në Republikën e Maqedonisë,Konferenca e 5-të Shkencore Ndërkombëtare “Sundimi i ligjit dhe shoqëria civile”. Organizuar nga: Fakulteti Juridik: Universiteti i Tetovës, Fakulteti Juridik Iustinianus Primus: ss. Universiteti Cyril dhe Methodius në Shkup, Maqedoni. 19-20 Tetor 20184.

4.PhD .Mr. Sc. Imrane MORINA
Korrupsioni përmes prizmës së kapitullit 23 dhe 24 të BE-së… 507 http://vlinesmagazine.org/vision-magazine-issue-no-32-25.

5.PhD.Mr.sc Imrane Ramadani Morina
Regjimet ndërkombëtar për parandalimin e proliferimit nuklearë.
Konferenca e 6-të Shkencore Ndërkombëtare “Perspektiva Evropiane e Ballkanit Perëndimor”13-15 Nëntor 2019 në Universitetin e Tetovës, Maqedoni. Me temën “Regjimet ndërkombëtare për parandalimin e proliferimit nuklear”

- Advertisement -spot_img

Artikuj të ngjashëm

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img

Latest Articles

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

NA NDIQNI

7,235FansaPëlqeje
6,282NdjekësitNdjek
3,320AbonentëAbonohu
- Advertisement -spot_img