I mbrojtur: Ndarja e buxhetit të Kulturës – Sqaron Emin Gaxha

Kjo lëndë mbrohet me fjalëkalim. Për ta parë, ju lutemi, jepni më poshtë fjalëkalimin tuaj:

Artikulli paraprakI nominuari për udhëheqje të CIA-s e sheh Kinën si “kundërshtare autoritare”
Artikulli tjetërDy salla sporti dhe një rrugë me emrin e tij, por Enver Idrizi ska shtetësi