Muzikën qytetare në Shkodër se ndal dot as COVID-19

Ahengu shkodran 2020, paçka se po jetojmë në një normalitet me Covid-19, erdhi në oborrin e banesës karakteristike me risi, ku këtë vit u ndërthurën intepretimet e artisteve profesionist me talentet e reja.

Ju kishte munguar të kënduarit live dhe këngëtarët Shkodran nuk kursejnë një thirrje ndaj qeverisë që të rishohë vendimet për të rihapur muzikën që e cilësojnë ilaç të shpirtit.

“Ahengu Shkodran” i shpallur si një ndër shtatë kryeveprat e trashëgimisë shpirtërore shqiptare, erdhi në edicionin e tij të 8-te nën kujdesin e qendrës kulturore Pjetër Gaci dhe teatrit Migjeni e Bashkisë Shkodër.

Artikulli paraprakTrump po trajtohet me remdesivir
Artikulli tjetërGrubi paraqet pasurinë e tij milionëshe