Ministresha më sexy në botë!?

Dita ditës në politikë shtohen figura të reja të të dy gjinive, mirëpo ajo që bjen në sy është gjinia më e bukur femër.

Qeveria e Kosovës këtë herë godet me një ministresh më të bukur pothuajse në të gjithë botën transmeton Gurra.mk

Bëhet fjalë për qeverin Hoti që u votua më 3 qershor ku si pjesë e kryeministrit Abdullah Hoti është zgjedhur Meliza Haradinaj Stublla në drejtim të ministrisë së punëve të jashtme.

Meliza Haradinaj Stublla është një vajzë e re dhe shum e bukur që ka bërë përshtypje opinionitme pamjen e saj tërheqëse që pritet ta dëshmoj aftësinë e saj në drejtimin e politikës së jashtme të Kosovës / Gurra.mk

Artikulli paraprakHoxhë Zekerija Bajrami ngre padi kundër Tv ALSAT
Artikulli tjetërKoha për Kryeministrin e parë Shqiptar