Menduh Thaçi gris bilbordet e Ziadin Selës

Mbrëm në orën 01.50 h. në SPB-Tetovë u raportua se në rrugën “Ilindenska” nga disa persona që drejtonin një PMV “Golf” dhe një PMV “Audi” të zezë me xham të ngjyrosur, Posterat u grisën, dhe pranë stacionit të karburantit të “Makpetrol” kishte një tabelë të thyer në të cilën ishte shfaqur kandidati për kryetar të partisë politike Aleanca e Shqiptarëve.Pas masave të marra në afërsi të UPS -së, automjetet janë ndalur dhe gjatë identifikimit është konstatuar se Menduh Thaçi (deputeti aktual nga partia politike PDSH) është në PMV “Audi”. Pas konsultimit me Prokurorin Publik, personat lirohen menjëherë, dhe pas marrjes së masave të duhura, ngjarja do të procedohet sipas një procedure të rregullt.

Artikulli paraprakElezi premton zgjidhje për deponitë e qentë endacakë
Artikulli tjetër13 mijë vaksina të dhuruara nga Bullgaria do të zsgjësohen