Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në karantinë

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka postuar fotografinë e tij e parë nga karantina.

Një fotografi që nuk jemi mësuar të shohëm Liderin e BDI-së.

Fotografi e postuar në FB nga Fekri Ahmeti

Fotografinë e Ali Ahmetit nga shtëpia e ka postuar vëllai i tij, Fekri Ahmeti në rrjetin social të facebook-ut, shkruan TS.

“Rri në Shtëpi! Dhe ndiqni urdhrat e AUTORITETEVE që sa më lehtë ta kalojmë kët PANDEMI…” është porosia e Fekri Ahmetit.

Artikulli paraprakBima më e shtrenjtë në botë rritet edhe në Shqipëri.
Artikulli tjetërMinistri i financave në Gjermani, Thomas Schäfer bën vetëvrasje