Koleksioni i mahnitshëm i veturave të vjetra(Foto)

Në Tokio të Japonisë, gjendet një qendër tregtare që njihet më së shumti për koleksionin e mahnitshëm të veturave të vjetra.

Vizitorët kanë rastin të shohin makinat që më nuk janë në qarkullim, e madje që janë aq të rralla sa kanë mundur të shihen vetëm në ndonjë film.

Në qendrën Odiaba janë përshtatur edhe ambientet ku janë vendosur automobilat, në mënyrë që të jepet një përshtypje më e madhe.

Derisa disa vetura janë vendosur në ‘rrugët e Milanit të Italisë’, vetëm nj kthesë më larg vizitorët dalin në ‘Shtetet e Bashkuara’ ku janë parkuar disa të tjera.

Sipër një makine me tavan të hapur, është vendosur projektori dhe mund të përjetohet edhe si duket vozitja.

Odiaba 11
Odiaba 10
Odiaba 09
Odiaba 08
Odiaba 07
Odiaba 06
Odiaba 05
Odiaba 04
Odiaba 03
Odiaba 02
Odiaba 01
Artikulli paraprakStudiuesit zbulojnë tri tipe të COVID-19
Artikulli tjetërBasha: Mungesa e testimeve po na mban në errësirë