E martë, 3 Gusht, 2021
Fillimi Etiketimet Shendetesia

Etiketim: shendetesia

REZIKOJMË SHËNDETIN DHE EKONOMINË!

Profesori univerzitar njëherit ish deputet në parlamentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Izet Zeqiri është i mendimit që përveç shëndetit...

MOST POPULAR

HOT NEWS