E mërkurë, 25 Nëntor, 2020
Fillimi Etiketimet Histori

Etiketim: Histori

Besnik Rameti, doktoroi në shkencat e historisë

Sot në Universitetin “Fadil Sulejmani” në Tetovës, para komisionit në përbërje: kryetar prof.dr. Zeqirja Idrizi, dhe anëtarët: prof. dr. Fehari Ramadani, prof.dr....

MOST POPULAR

HOT NEWS