E hënë, 8 Mars, 2021
Fillimi Etiketimet Ahmed Kalaja

Etiketim: Ahmed Kalaja

Ahmed Kalaja kritikon krijimin e bashkësisë selefiste në Maqedoni

Laj mi mori dhe në për një Bash kësi Islame të re në Maqe doninë e Veriut. Kjo dis plinë nuk është...

MOST POPULAR

HOT NEWS