Çmimi i apartamenteve do të rritet

Çmimi i apartamenteve do të rritet. Oda ndërtimore njoftoi se kjo do të ndodhë, si rezultat i rritjes së kostove të materialeve ndërtimore, por edhe për shkak të rritjes së kostos së punonjësve në kompanitë e ndërtimit. Me çfarë çmimi do të shiten apartamentet e reja në vend në të ardhmen, do të varet nga cilësia e ndërtesës, vendndodhja dhe mjedisi i biznesit. Të dhënat e Odës Ndërtimore thonë se kostot e ndërtimit për ndërtesat e reja për banim individual në vit janë më të larta për 6 për qind, shpenzimet për materiale janë rritur për 3 për qind, ndërsa për punonjësit ato janë rritur për 13 për qind. Rritja e kostove është rezultat i rritjes së çmimit të energjensëve për transport, së pari për ato materiale që importohen, si dhe për materialet që janë nga prodhimi vendas

BurimiAlsat M
Artikulli paraprakBarcelona kërkon 80 milionë euro për shitjen e Coutinhos
Artikulli tjetërBurimi i ujit në Rashçe, i pastër dhe i shëndetshëm për banorët e Shkupit